Forside Sådan bruger du BioDea® Køb BioDea®

Udtalelser

  Er Body Cremen lige så effektiv mod psoriasis som cremen ? Jeg har brugt 1 liter creme på knap 14 dage, så den er lidt dyr i brug ? Hvad koster 1 liter Body creme ?
Lone Porsmose, Frederikshavn

Jeg har prøvet BioDea cremen på min datter (2 år) hun har fødevareallergi (mel, æg, mælk) og har altid haft eksem som har været behandlet med hormonsalver siden hun var 4 mdr. BioDea cremen gør hendes hud dejlig blød og kan få eksemen næsten til at forsvinde, hvis den bruges mange gange om dagen (eksemen er meget slem store sår og rifter).
Lene Olsen

  Jeg har været til hud specialist og fået cortison creme, hvilket var uden virkning, har desuden prøvet "alverdens" cremer uden virkning Efter kort tid med BioDea, forsvandt sprækker og tørhed på hånden. Skal siges længerne har aldrig kunne give en diagnose på problemet og tørheden kommer igen, hvis jeg ikke bruger BioDea, men ikke så voldsom som tidligere. Bruger kun lidt creme nu i forhold til før.
Anne Pedersen, Hårlev

Den er i orden. God mod tør hud og god til kroppen, idet den ikke fedter.
Helga Nielsen, Tårbæk

  Sammen med Mycofen gør BioDea cremen huden behagelig og holder eksemen nede. Den kan ikke stå alene mod eksemen. Jeg er meget glad for BioDea cremen og vil ikke undvære den.
James Petersson, Frederiksberg

Cremen virker kløestillende og jeg opnår en længerevarende lindring og bedring med større fugtighed i huden.
Finn Hansen, Brøndby

BioDea holder min ud mere blid og fugtig og jeg tror den er med til at holde min "fiskehud" eksem nede.
Hansen, Brøndby
 
Forrige side
Gå til forsiden
Næste side
 
Forrige side
Gå til forsiden
Næste side
Mail: biodea@biodea.comBank: Danske BankReg. nr.: 4310Konto: 4310470074
Design af Meyer Grafisk