Forside Sådan bruger du BioDea® Køb BioDea®

Udtalelser

  Den har hjulpet på den måde, at hun ikke har kløet sig så meget specielt om natten. Den er virkelig god til at holde huden fugtig, andre cremer har slet ikke den samme effekt – incl. andre naturcremer.
Frank Christiansen, Glostrup

I skal have ros for BioDea cremen. Min søn på 9 mdr. har haft Astma – eller børneeksem siden han blev født. Alt har vi prøvet selv binyrebarkhormon. Men BioDea cremen har hjulpet så godt, at det næsten er helt forsvundet.
Annette Jacobsen, Karise

  Vores barn har fået en utrolig flot hud efter vi er begyndt at bruge BioDea cremen. Det er vores læge Karsten Eriksen, Haarlev lægerne, Bredgade 2 A, 4652 Hårlev meget betaget af, vil I være søde at sende noget materiale og evt. en prøve til ham.
Anne Pedersen, Hårlev

Sammen med Mycofen gør BioDea cremen huden behagelig og holder eksemen nede. Den kan ikke stå alene mod eksemen. Jeg er meget glad for BioDea cremen og vil ikke undvære den.
Birgit Ørum, Køge

  Jeg syntes at BioDea cremen er utrolig god. Vi har nu brugt den ca. 2 år til vores søn p.g.a. Astma Eksem, hvor vi før meget ofte brugte hormon cremer ved udbrud, er det i dag uhyrer sjældent, at vi må ty til hormoncremen. Vi anbefaler gerne cremen til andre når vi hører om nogle med hudproblemer. Ligeledes er vores læge Karsten Eriksen, Hålev lægehus blevet glad for cremen. BioDea cremen er utrolig drøj.
Anne Pedersen, Hårlev
 
Gå til forsiden
Næste side
 
Gå til forsiden
Næste side
Mail: biodea@biodea.comBank: Danske BankReg. nr.: 4310Konto: 4310470074
Design af Meyer Grafisk